Servera såsen med nykokt pasta och smula över den sistafetaosten. Imorgon ska jag ioch för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Stek spenateni panna tills allt vatten har avdunstat. Blanda hackad skinkaochfetaostismåbitar. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner blandningeni smeten
Idag serverade jag tomatsåsenmed bönpasta ochfetaost. När pastan kokat klart, riv ner blad medbasilikaitomatsåsen, och häll sedan såsen över pastan (jag lägger upp pastan iportionsskålar först, jag blandar alltså inte ner tomatsåseni pastan)
Hacka och fräs schalottenlöken tillsammansmedolivoljani en kastrull tills den mjuknar. Lägg därefter ispenatenoch fräs den tills den blir mjuk, salta och peppra
1Ricottacrème500 g färsk spenat 500 g ricotta 1 klyfta vitlök 1 msk olivolja 1 citron, finrivet skal 50 g parmesanost, finriven. 1Smörsås150 g smör 1-2 dl vatten 1 kruka salvia salt peppar. 1Tillservering parmesanost, riven
Mjöla både degen ochravioliformen. ravioli-förödelse. En platta på formen ochlitefyllningi varje hål(fast det här är från den misslyckade batchen så det är för mycket) På med en till platta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.