Ravioli fylld med karljohanssvamp serverad med parmesanskum
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g färska lasagneplattor
  • 1 ½ dl torkad karljohanssvamp
  • 1 scharlottenlök
  • 1 msk smör
  • 150 g ricottaost
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 äggula
  • 2 msk olivolja
  •  
  • Parmesanskum
  • 2 palsternackor
  • 100 g rotselleri
  • 2 scharlottenlökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk smör
  • 4 dl grönsaksbuljong
  • 4 dl torrt vitt vin
  • 1 dl grädde
  • 1 dl riven parmesan
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 150 g haricots verts
  • Timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.