Ravioli al formaggio e funghi - ostfylld ravioli med chaminjoner
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g durumvete / 2 ägg / 1 msk olivolja / 1 tsk vinäger / i tsk flingsalt / 4 msk vatten. Häll allt mjölet i en spillkum, gör en liten krater i mitten. Lägg övriga ingredienser i kratern och arbeta snabbt ihop en smidig deg med händerna. Plasta degen i platsfolie och låt den vila i kylskåpet ca 1 timme
  • 1 gul lök
  • 4-5 stora skogschampinjoner
  • 1 msk smör att fräsa i
  • 4 msk vitt vin
  • 400 g laktosfri creme cheese
  • 4 dl finriven färsk parmesan
  • 20 färska basilikablad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.