300 g
durumvete / 2 ägg / 1 msk olivolja / 1 tsk vinäger / i tsk flingsalt / 4 msk vatten. Häll allt mjölet i en spillkum, gör en liten krater i mitten. Lägg övriga ingredienser i kratern och arbeta snabbt ihop en smidig deg med händerna. Plasta degen i platsfolie och låt den vila i kylskåpet ca 1 timme
I enbunkelägger man i köttfärs, ägg, hackad persilja, mjölk, rivenparmesan, ströbröd, salt och peppar, försiktig medsalt då både skinka och ost är salta
Skär en djup ficka i varje filé och krydda medsalt och peppar. salt och peppar. sallad. Stekkycklingen runt om tills den fått fin färg i stekpannamed smör
Täck medresten av pastan, köttfärs- och béchamelsås, och strö överresterandeparmesanost. Smörj en ugnsfast form, lägg i hälften av pastan och fördelahälften av köttfärs- och béchamelsåsenöver
Koka upp vattnet till såsen tillsammans med smulad buljong och kalvfond. Salta och peppra. Salt. Mosa samman ost medcrèmefraiche, dragon, paprikapulver och pressad vitlök
-)Hoppas ni alla får en härlig och go fredagmedmycketfredagsmys. Hej där härliga fredag och alla ni läsareGårdagens förmiddag försvann i ettrasandetempo, men idag är det härlig ledig för mig
Låt stå kallt i kylenmedan du gör fyllningen. Det blir mycket mat eftersom jag användeetthelt kilo köttfärs mendet går ju självklart bra att halverareceptet om man inte vill ha så stor köttfärslimpa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.