Tro mig, det har kliat något otroligt i fingrarna både efter att baka, fota och skriva men jag blev riktigt förkyld innan helgen och blev därför sänliggandes istället
Jag valde att göra dena cheesecaken med vanilj, jordgubb och hallon smak, men det går självklart super att experimentera med andra smaker så som blåbär, lime, passionsfrukt eller mango
Innan jag åkte hem från Grekland tog jag tillfället till att lyxa till det lite med en efterrätt. Det blev en efterrätt i tre lager, som inte behöver ugn, som innehåller såväl chokladbrownie, "cheesecake", mintsmak och ringlad smält choklad
Att den fortfarande är näst intill besvärande lång och därtill ständigt fylls på av nya infall och tankar som jag bara måste genomföra (någon gång, snart), det behöver vi inte låtsas om
Blanda alla ingredienserna till cheescakesmeten i en bunke och rör om ordentligt. Idag var det återigen min tur att stå för fikat på jobbet, så jag tog min vän och kollega Frida till hjälp och svängde ihop en sats smarriga cheesecakebrownies
Tillsätt mjöl och rör om så att det precis blandas. Gör därefter cheesecaketoppingen. Vispa samman färskost, socker, ägg och vaniljsocker i en skål tills allt blandats ordentligt
Vispa färskost och strösocker lite lätt, tillsätt ägg och blanda väl tills den är slät och krämig. Smörgåstårta är beställd och jag har bakat lite goda brownies till kaffet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.