Raima Masala ”Indisk kidneyböncurry”
Karins Spis
Karins Spis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st burk kidneybönor
  • 6 msk olja
  • 2 lagerblad
  • 1 tsk malen kanel
  • ½ tsk malen kardemumma
  • ½ tsk spiskummin
  • ½ tsk gurkmeja
  • ½ tsk malen koriander
  • ½ tsk chilipulver
  • 2 hackade tomater
  • 1 fint skivad gul lök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 cm riven ingefära
  • 1 dl vatten
  • ½ tsk salt
  • 4 ) Tillsätt bönorna och låt det hela steka i 3 minuter
  • 5 ) Tillsätt vatten och låt koka upp. Lägg på lock men rör om då och då. Låt sjuda 10 minuter
  • Servera gärna med varma naanbröd och basmatiris.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.