Höstgryta på hjortinnanlår och färggranna rotfrukter Print Författare. Under sommarmånaderna och en bra bit in på hösten är det enkelt att leva gott här i Norden, och i Sverige
Här bjuder jag på en härlig ragù på nötfärs och aubergine. Det har varit så grått och milt ute och så helt plötsligt så är det minusgrader och ett tunt vitt täcke ute
Jag åt ett långkok på kalv - Banquette de veau - i egen version med svamp ochrotfrukter som var helt otroligt och eftersom det var kalv tänkte jag att jag får bourgogne eller sydfranskt - men icke
Sista minuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på creme fraiche i rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad i olika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker inte det blir bra
Salta och peppra köttet och bryn det på stark värme i en panna med smör. Koka polkabetorna med skal i saltat vatten på medelvärm känn med en sticka att de är genommjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.