Servera medraggmunkarnaoch lingonsylt. Gör en smet av ägg, mjöl och mjölk. Skala potatisen och riv den på ett rivjärn direkt ner i smeten så hinner den inte mörkna
Ta bort foten på svamparna, lägg hattarna med undersidan uppåt på en plåt eller i en form. Salta rejält på samtliga och lägg på de krossade vitlöksklyftorna och några timjanskvistar på fyra av hattarna
Fylld portabellomed bacon och ost. 6 st portabellohattar. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa med osten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min. Ta ut formen och lägg över svampen på en tallrik, töm all vätska i ugnsformen och lägg tillbaka svampen kör ytterligare 15 min på 225 grader. 6 st portabellohattar
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Ni hittar hela storyn på deras instagram, men jag tänkte här att jag skulle dela med mig av receptet på de raggmunkarmed fakeon som jag käkade till middag
Raggmunkarmed potatis , morot och majs. Blanda allt väl, stek sedan raggmunkarna på medelhög värme. Mixa majsen slät med resten av mjölken och häll det mjölblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.