Servera med raggmunkarnaoch lingonsylt. Gör en smet av ägg, mjöl och mjölk. Skala potatisen och riv den på ett rivjärn direkt ner i smeten så hinner den inte mörkna
Jag har utgått ifrån Morbergs grundrecept på vanliga raggmunkaroch modifierat det en hel del för att få till rätt konsistens på de veganska raggmunkarna – och så klart för att göra dem veganska också
Raggmunkar med potatis , morot och majs. Blanda allt väl, stek sedan raggmunkarna på medelhög värme. Gör du linssalladen så gör gärna lite extra, håller bra i kylskåpet några dagar och är så god att du gärna plockar fram den igen, eller blandar den i en grönsallad
När jag var liten och andra barn tjatade om att köttbullar och pannkakor var deras favoriträtt så kunde jag kontra med räksmörgås, raggmunk, kålsoppa eller inlagd strömming
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.