Ett knäckigt havretäcke med kolasmak över rabarber och jordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Servera gärna pajen ljummen med vaniljsås eller glass
Fyll pajernamedrabarber- och äppleblandningen. Skär några snitt på varje pajlock när de är på plats. Blanda rabarber- och äpplebitar i en skål och krydda med socker, kanel
Nu är rabarberna väldigt fina och jag har gjort ett par rabarberpajer och bjudit på. Pajdegen jag använde mig utav funkar till alla fruktpajer och kan göras med eller utan kokos
Rabarber- och jordgubbspajmed smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. Blanda rabarber och jordgubbar med potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form
Idag blev det en ost och skink pajmed broccoli och smulad feta ost. Pajen var given. Smula i de kalla smöret och arbeta upp en deg, nyp ihop med fingertopparna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.