Det här goda brödet har vissa likheter med det frukt- och nötbröd de bakar på Rute på Gotland, men med den stora skillnaden att jag bara använder mandel ochrussinoch inte en massa andra sorters frukt och nötter
påstod att det var ett gammalt djungelordspråk men hur många rabarberpajer Fantomen lagat till låter vi vara osagt) För en rabarberpaj om året brukar vi ändå få till, oavsett hur sällan vi sötfikar
Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
De sistnämnda är något som i alla fall jag i allra högsta grad förknippar med svensk sommar, och jag kan lova er att jag redan ätit min beskärda del av de röda små godbitarna
Syrlig och tillräckligt söt rabarberpajmed kokossocker. Vad kan man säga mer än att den här naturligt glutenfria, lite nyttigare rabarberpajen är jättegod
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.