Härom dagen gjorde jag enrabarberpaj "lite på en höft". Min mamma brukade göra en efterrätt med päron under ett täcke med bland annat mandelmassa, smör, ägg, mjöl och socker
Har spenderat ännu enfredagkväll som barnvakt till fyra av mina syskonbarn. Nu är föräldrarna hemma, barnen har ätit välling och mackor i väntan på tacofredag men det blev sent så ett par fryspizzor åker in i ugnen
Sen in och i duschen, sen var jag redo för att hålla en skön Fredagskväll. Och till middag igår blev det laxpaket på grillen, såå gott kan jag säga, och till det lite Prosecco
Så igår slängde jag ihop en knäckig jordgubbar- och rabarberpaj och en hallon och blåbärspaj. Jag hann knappt reflektera över att jag fyllde år eftersom sommaren har passerat utan att ens bli sommar och jag ändå jobbar hela veckan
Ovanligt sent för premiär, förra året grillade vi första veckan i april. Jag googlade efter recept på rabarberpaj, och hittade otippat vad jag sökte på Linda Skugges blogg
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajenglutenfrigenom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Vispa grädden och servera rabarberpajen med vispad grädde. Sprid ut dem i en ugnsform. (Mängden sötströ beror lite på hur sur rabarbern är och hur syrlig paj du vill ha
Som ni vet är jag ingen diet-människa. Som när jag på Alla hjärtans dag gjorde rabarberpaj i kärleksfulla portionsformar och googlade på recept och hittade ett som "råkade" vara LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.