Tärna smöret och nyp ihop med havregryn, vetemjöl och strösocker i enbunke. Vänta med att häll i mjölblandningen som innehåller bakpulver tills du är klar med resten, eftersom att bakpulver ej ska stå utan direkt ska in i ugnen
Servera den ljummen eller kall med vaniljvisp, vaniljsås eller glass Äppelbotten. Blanda snabbt ihop alla ingredienser till crumblenoch strö över äpplena i formen
Garnera med mynta. Varva blåbär, crunch ochvaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Blanda rumsvarmt smör, rörsocker, mjöl, nötter, havregryn och havrekärnor i en skål, och blanda till en smuldeg
Chris såg ett spännande recept på en dessert och jag gjorde en egen version på den. Ni behöver göra en sats mandelskorpor, en och en halv sats rabarberkompott alltså 750 gram rabarber men bara 2 dl socker och 1 st urskrapad vaniljstång, och uteslut vaniljpulvret och en sats med mascarponecreme. Och då har ni en kanon dessert för 8 personer
Vaniljglass medrabarberkompottoch italienska maräng. Mitt näst mest lästa inlägg är lemon curd, del två, det vill säga vaniljparfait med lemon curd och italiensk maräng
Garnera med mynta. Varva blåbär, crunch ochvaniljkräm i ett glas. Vaniljkräm. Blanda rumsvarmt smör, rörsocker, mjöl, nötter, havregryn och havrekärnor i en skål, och blanda till en smuldeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.