Lite synd, för det var både snyggt och gott om jag får säga det själv. så kan man ändå äta lite till. Ta upp rulladerna ur stekpannan och fyll på med vatten så du får ca 5 dl buljong
När man njuter av nybakade surdegsbaugetter och förberedersigför utflykt. Anledningen till att man knådar degen länge i bakmaskin är att man vill utveckla glutentrådar och för att degen ska bli elastisk
Idag tipsade mamma om att jordgubbarna utanför ICA kostade 20 kr litern - mer ok än midsommarhelgens 59 kr - så jag åkte och köpte 15 liter för att göra sommarens sats av rårörda jordgubbar, skönt att ha det avklarat ifall resten av skörden regnar bort liksom
Hetta upp hallonsmeten med smöret, och rör runt så att det smälter och blandar sig helt. Jag kom att tänka på raspberry curd i förra veckan, när jag satt och spånade kring vår äldsta dotters födelsedagstårta
Vispa grädden lös försig. Det som blev fel var att jag inte hade en tillräckligt hög springform utan fick göra den i två formar och försöka lägga ihop dom , det gick sådär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.