Rabarber
Carolines Mat & Hälsoblogg
Carolines Mat & Hälsoblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1800- tal men användes i Kina redan
  • 3000 år före vår tideräknings början som en medicinalväxt
  • 1 msk potatismjöl,
  • 2 msk socker och
  • 1 tsk kanel
  • av
  • 1/2 dl dinkelmjöl,
  • 1 dl havregryn och
  • 100 g smör som jag smulade ner över pajen
  • 225 grader ca
  • 20-30 minuter Går absolut att göra den här pajen nyttigare men det var inte mitt syfte igår
  • 50 g smör
  • 1 1/2 dl mjölk (jag använde havremjölk)
  • 3 dl dinkelsikt
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 tsk kanel
  • 4 dl skuren rabarber

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.