Rabaraber- och jordgubbspaj med fläder- och vaniljsås
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 paj
  • 45 minuter
  • ½ l skuren rabarber i bitar om 2 centimeter ½ l färska jordgubbar, snoppade och haverade
  • och
  • 2 msk potatismjöl
  • ½ tsk stött kardemummafrön
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk smör till formen
  • 100 g smör, rumstempererat
  • 1 ½ dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl mandel, grovhackad
  • 3 msk råsocker (alt. Strösocker)
  • 2 msk koncentrerad flädersaft
  • 2 ½ dl vispgrädde, lättvispad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.