Servera röstin med fläskfilé, örtsås och en sallad. Rör ihop ingredienserna till örtsåsen. Rösti med fläskfilé och örtsås4 portRösti8-10 potatisar3 dl riven ost1 dl vispgrädde3/4 tsk salt500 g fläskfiléÖrtsås2 dl crème fraiche1/2 vitlöksklyfta2 msk provencalska örterSaltRiv potatisen på den grova sidan av ett rivjärn. Skär fläskfilén i 2-3 cm tjocka skivor
Putsa fläskfilén och krydda den runt om med salt och svartpeppar. Lägg fläskfilén på skärbrädans nedre kant ovan på baconet och linda sedan in filén med baconskivorna så att den täcks helt
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Dubbelmarinerad fläskfilé . Till huvudrätt så serverade vi dubbelmarinerad fläskfilé med potatis- och jordärtskocksgratäng och en haricot vert sallad till
Jag hade redan bestämt mig för fläskfilé då vi hade diskuterat detta på jobbet. Diskussionerna handlade om att fläskfilé inte riktigt faller på läppen då denna del oftast är ganska torr och inte smakar så mycket och hur man skulle göra för att denna omtalade grisdel skulle kunna tillagas på ett bättre sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.