Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop såattdu kan dela den i tre bitar. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, såatt pistillerna finfördelas
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Basilika till smöret plockade jag i en kruka utanför hotellet. Föredrar Duvälstekt kött, låt pannan stå kvar på plattan på låg värme ytterligare några minuter, vänd ett par gånger till
Det går också bra att servera stekendagen därpå. Någon gillar att göra engräddsås av skyn. Kanske med tända ljus och lite extra piff med dukningen för att höja stämningen ytterligare
* Gör som Beate (och jag i år) – åk till ett köpcentrum i julrushen, sätt dig vid ett bord med en cappuccino, njut av julstämningen och av attdu är lugnet själv eftersom du var klar med de flesta julförberedelserna redan i november
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.