Vi kör väl en till "Eftersom allting blir godare med bacon" va. Blev så sugen på fisk när jag skrev gårdagens rödingsinlägg, så jag köpte ett par rödspättafiléer
Här kommer en bild på lite foodprep, till middag idag blir det ugnsbakad rödspettamed potatis och en kall youghurtsås gjord på turkisk youghurt, franska örter och citron
4 900 g fast potatis Räksås 1 burk räkor i lake (à 360 g) 2 dl gräddfil 2 msk chilisås eller ketchup 1 tsk senap salt och peppar 1 gurka Rödspetta 2 dl vetemjöl 2 dl ströbröd 400 g rödspätta 2 ägg 3 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Panerad rödspettamed sötpotatissallad samt äppel- och gurksås. Inriktningen är Paleo eftersom jag äter så just nu och alla rätter är därmed fria från gluten, mjölk, tillsatt socker och andra tillsatser
Vill dela med mig av detta recept för detta måste göras om man gillar pepparrot. 125 g pepparrotost. Denna rätten har jag blivit bjuden på och den är lika god varje gång
rödspetta) och göra ett mellanslag så kommer det upp alternativ som kan inspirera. Sätt på en serie i bakgrunden, passa på att prata strunt med en vän eller lyssna på din favoritmusik
Kvällen spenderade vi på Mollbergs egna brasserie Café le fil du Rasoir där jag åt carpaccio, räksmörgås och jordbubbar med vaniljglass medans Daniel valde löjrom, rödspetta och tryfflar (ja det är extremt intressant för omvärlden att veta exakt vad vi stoppade i oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.