Broccoligratäng LCHF 4-6port500g färsk broccoli2msk smör2dl vispgrädde4 dl riven ost2 äggulor1dl creme fraichesalt, svartpeppar och chilipepparDela broccoli och lägg i en ugnsfast form
Idag är det kvällsarbete som gäller för mig, så nu har jag lagat mat som jag kan ha i matlådan. Tog lite vad som fanns hemma, vi har som mål att äta fisk minst en gång i veckan, så idag blev det gratäng med torsk, fänkål och purjolök
LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör
Crêpes LCHF 6-8 st. Crêpes LCHF 6-8 st. Man behöver inte vara så strukturerad alltid. Normalt sett har vi alltid bestämt vad vi ska äta måndag till torsdag
Jag brukar vanligtvis göra ugnspannkaka enligt det här receptet som jag visat här tidigare, men jag ville testa något nytt och hittade då istället ett recept på 56kilo
Fiskgratäng 4 pers400 gram torsk200 gram räkor100 gram riven parmesancitronpeppar2 dl grädde1 dl creme fraichedillLägg fisken i en form, krydda med citronpeppar och strö över osten & räkorna
Godmorgon godingar. igår var jag ledig och det spenderades Mycket tid i köket, och en av rätterna jag gjorde var en väldigt god tacopaj som jag nu tänkte dela med mig av
Drömskinka LCHF 4 port. Julen handlar mycket om tradioner. Drömskinka är en tradition i vår familj. Den är god, lätt att laga och ett bra sätt att gör slut på julskinkan
Smidiga och helt underbart goda kotletter. Servera med vitkål eller blomkål vettja. 4-6 port. 8 st fläskkotletter4 dl creme fraiche3 dl vispgrädde0,5 dl soja, mrs cheng´s mushroom soy2 tsk sambal olek Lägg kotletterna i en ugnsfast form med lite salt & peppar
Jag gjorde Ostpanerad rödspätta med romsås och vinägersallad. Grillbloggen i all ära men den får ligga på is ikväll för idag har jag lagat gammal hederlig husman och igår gjorde vi en stulen husman i form av den Italienska klassikern lassagne, fast såklart med lchf touch
I skrivande stund håller jag på att förbereda dagens middag till Robin kommer hem, idag står det min favoritfisk på menyn, färsk panerad rödspätta med en kall dillsås och smörstekta haricots verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.