Röding med persiljerotspuré och kantarell- och äppelsallad
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g röding, 170 g/portion
  • 25 g smör
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • 400 g persiljerot, skalad
  • 200 g mandelpotatis, skalad
  • 2 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk crème fraiche
  • ½ tsk strösocker
  • 2 msk smör
  • 2 Granny Smith äpplen
  • 1 tsk citronsaft
  • 200 g kantareller
  • 2 msk smör till stekning
  • till stekning
  • 3 msk hackad dill, spara några kvistar till garnering
  • Salt
  • Nymald Svartpeppar
  • Nymald Svartpeppar
  • 100 g smör till bryning
  • Brynt smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.