Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokos och chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
I dag har fru Mårtensson varit med sin väninna på en otroligt intressant föreläsning som handlade om något så intressant och spännande som Funktionell medicin
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin och kokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Blanda ner kokosmjölken och smaka av med salt och peppar. Det som är så bra med soppa är att man kan ta lite av det man har hemma och få ihop det till en delikat måltid
Det bästa är att jag hade förberett en chiapudding medkokosmjölk och jordgubbs topping igår kväll. Blanda chiafrön med vatten och låt stå tills det blir en gel och använd gelén i recept som kräver ägg
Kokos & sesamtigerräkor medsoja/lime-dip. Jag har även bokat hotell och bokat färgning (för er som inte vet så lägger man flera lager med brunfärg/spray för att musklerna ska synas så bra som möjligt på scen) så nu är det mesta fixat och klart
Servera med creme fraiche. 3 rödbettor medelstora. Börja koka i buljongen med lagerblad i ca 1 timme. Stekputtra rödbetor i matolja med tomatpuré och citronsaften ca 15 minuter. 3 rödbettor medelstora
Den innehåller sockerfria variationer av vanliga tillbehör som vanligtvis har massor av socker i sig när du köper dem i butik, men boken delar även med sig av goda efterrätter till bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.