Pajskalet är mjukt och saftigt som jag fylldemed en sötsyrligt svart vinbärsröra. Mosa keson med gaffel och tillsätt alla ingredienserna i en skåloch rör om
Jag gjorde inte bara svartvinbärssaft av vinbären jag plockade häromdagen utan även gelé. Gelé använder jag mycket i såser och grytor på hösten och vintern, ger otroligt god smak även om man bara tar en liten klick
Hetta upp smör i en stekpanna medmed höga kanter och stek champinjoner och lök. Rör ner creme fraiche, äppelcidervinäger, sköljda svarta bönor, strimlade soltorkade tomater och kapris
Ta kroppkakesmeten och rulla till en boll, gör en liten fick och fyll den med svampblandningen. Skala potatisarna och riv en av dem på den fina sidan på rivjärnet
Det blir en underbara blandning av sötma och syrlighet och är godast med lite smör på tycker jag. Jag har gjort om det lite och bytt ut mandeln mot vit choklad ochsvartavinbär
Blanda vinbärenmed socker och sprid ut dem på en plåt med bakplåtspapper. Torkade svartavinbär. Skala kålrabbinoch skär den i tunna skivor – använd mandolin eller en mycket vass kniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.