Rödbetsbiffar med gräddig pepparsås
Vegankockens blogg
Vegankockens blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-10 st)
  • 3 stora rödbetor
  • 1 stor potatis
  • 1 liten gul lök
  • 2 tsk potatismjöl eller No Egg
  • 1,5 msk vatten
  • Ströbröd
  • Salt och peppar
  • Gräddig pepparsås på havregrädde och rött vin
  • 1/2 tsk krossad peppar (rosépeppar, svartpeppar, vitpeppar, grönpeppar)
  • 2 dl havregrädde
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1/2 grönsaksbuljongtärning 1 msk rött matlagningsvin
  • Blanda alla ingredienser i en kastrull på medel/högvärme. Låt koka i 5 min Servera till biffar och potatis.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.