Borsta rödbetornaoch koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Färska rödbetor är en riktig delikatess. Här tillsammans med en smakrik honungsdressing och rostade pinjenötter
Borsta rödbetornaoch koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Färska rödbetor är en riktig delikatess. Här tillsammans med en smakrik honungsdressing och rostade pinjenötter
Lägg till sist på de varma rödbetornaoch fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Lägg ut rödbetorna på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivolja. Har man en juicecentrifug kan man även köra i lite rödbeta i juicen eller riva rödbetoroch ha i salladen
Nu har jag kombinerat linssalladen (länk här) med dessa rödbetor. Häll av vattnet och blanda de varma linserna med rödlöken och dressingen och låt svalna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.