Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugitsig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
På den fina bloggen Frostrosorhittade jag ett recept på röd vinbärssaft med vanilj. Har syltat och saftat hela helgen så nu kommer det sådana recept på löpande band här på bloggen, men är det bärtider så är det
Jag ville ha dem vitaochvintriga med en smak av mintoch jag måste bara säga att de blev så goda med den krämigafyllningen av vit choklad, philadelphiaostoch krossade polkagrisar, mums
Doppa varje boll i den vita chokaden och rotera den så att den blir helt täckt av vit choklad. Som ni kanske märkte av gårdagens bilder så gick festens tema i rosa ochvitt, likvälidekorationerna som i bakverken
Med andra ord betyder det att tårtan ska både vara socker, gluten ochlaktosfri, japp där fick jag något att bitai, men eftersom jag älskar utmaningar så var jag såklart tvungen att testa
Doppa varje boll i den vita chokaden och rotera den så att den blir helt täckt av vit choklad. Som ni kanske märkte av gårdagens bilder så gick festens tema i rosa ochvitt, likvälidekorationerna som i bakverken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.