På den fina bloggen Frostrosor hittade jag ett recept på rödvinbärssaftmedvanilj. Röd vinbärssylt. Jag hade inget konserveringsmedel i saften, men då bör man inte förvara den för länge i kyl, utan bara ha en liten mängd framme och frysa resten
Men denna dag blev jag sugen på att baka cookies medkanel & vanilj istället. Jag älskar egentligen kanel men oftast bakar jag ändå kakor med kakao för att jag brukar vara mest sugen på det
Cheesecake i ugn med smak av vanilj & kanel. Smält smöret och blanda det med kexen, kvarg ochkanel. Blanda alla ingredienser till smeten och smaka av med ev mer socker och mer droppar om man vill det
Om du har tillgång till röda vinbär så tycker jag du ska satsa på den här saften. Blanda bara med iskallt vatten - naturellt eller med bubbel - och isbitar, eller lyxa till det och blanda med riktigt torr cider eller torrt vitt vin
(Dekorera med ett krossat digestivekex) Äpplecupcakes. - Tillsätt vetemjöl, bakpulver ochvanilj. - Hacka äpplen i små bitar, lägg i smöret i en stekpanna och låt det smälta, lägg i äpple, strösocker, farinsocker ochkanel
Jag gillar traditioner med tycker samtidigt att det är kul att bjuda på bekanta smaker i nya tappningar, som de här plommonen, inkokta i vin, råsocker, kanelochvanilj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.