Då så, blir lite billigare så förstås om man kan ta bort löjrommen när man äter rårakamed barnen. En råraka ska vara riktigt krispig, creme fraiche fluffig och krämig
Krama ur vätskan och krydda potatisraspet med salt och peppar. Skala potatisen och riv den grovt. Servera rårakorna varma med sina tillbehör och garnerade med finskuren gräslök
Servera med en klick röd rom, hackad rödlök ochcrème fraiche. Om smeten blir för fast så att den inte flyter ut vid stekningen – späd med några droppar vatten
Gustav Trägårdh, den senaste i raden, har smaksatt sin crème fraiche med dill, vinäger och svartpeppar, och den använde jag i detta recept, en soppa, eller snarare en soppgryta med fisk och grönsaker
Servera rårakorna varma medcrème fraichen, den finhackade löken och rommen. Créme fraiche, rom och rödlök i kombination med potatis tycker jag är supergott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.