Rågsurdegsbröd med russin och valnötter
Dietistannica.com
Dietistannica.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 så får ni se mig jonglera med citroner, what a treat! Jag skrattar så stort att man kan tro att jag gapar för att fånga citronerna i munnen och äta dem! Vilket jag kanske skulle kunna göra, citroner är fantastiska och kan verkligen sätta den där lilla extra touchen på en maträtt. Ett jättefint reportage måste jag säga. Jag och fotografen Leif hade riktigt kul när vi skulle fota bilderna och tillsammans har han och reportern Per verkligen lyckats förmedla något viktigt för mig: matglädjen.
  • 1 dl grundsur
  • 3 dl grovt rågmjöl
  • 3 dl vatten
  •  
  • Morgon
  • Rågsurdegsgrunden från igår kväll
  • 4 dl ljummet vatten
  • 8 dl vetemjöl special
  • 2 dl fullkornsdinkelmjöl
  • 3 dl grovt rågmjöl
  • 1 dl russin
  • 1 dl valnötskärnor
  • 2 msk hela linfrön
  • 1 msk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.