Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Ibland riskerar den att bli mosig och det är jag inte lika förtjust i
Jag älskar sötpotatisoch den innehåller mycket mer nyttigheter än vanlig potatis. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Skala och tärna sötpotatisen. Salta och peppra efter smak och tillsätt olivolja. Sötpotatis. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Skala och dela sötpotatisen i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form. Det blir väldigt gott att skära potatisen i lite mindre bitar, på sätt blir skalet krispigt och inuti blir det alldeles krämigt
Skala och skär sötpotatisen i kuber. Skär bort stammen och strimla bladen. Skala och riv ingefära och vitlök och blanda med sötpotatisen i en stor ugnsfast form
Sötpotatis är lite av en bortglömd rotsak men det kan vara riktigt gott, speciellt som i det här receptet där jag ökat på sötman med honung och sedan balanserat det med balsamvinäger och rostade pinjekärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.