Blanda filmjölken med bikarbonaten och rör ner i de torra ingredienserna med brödsirapen. Täck eventuellt brödet på slutet med folie om det blir för mörkt
Grovhacka bären och häll ner dem med. Därför tänkte jag dela med mig av receptet till er nu. Smält kokosoljanoch häll ner den och honung i granola mixen
Dekorera med paprika och timjan. Strö över nötter ochtorkad frukt. Hacka eller mixa samman vetemjöl, cashewnötter, smör och vatten till en smidig pajdeg
Tillsätt kokossocker, kanel och salt och rör väl så att alla nötter är ordentligt täckta. Vispa upp äggvita och vatten i någon minut så du får ett vitt, luftigt ”fluff” och vänd försiktigt ner mandlarna
1 bröd Dag 1 Blötläggning 2 dl kallt vatten 200 g rågkross (200 g motsvarar 3 dl) 50 g rågsurdeg (50 g motsvarar 1/2 dl) 60 g solrosfrön (60 g motsvarar 1 dl) 16 g hela linfrön (16 g motsvarar 2 msk) 5 g salt (5 g motsvarar 3/4 tsk) Dag 2 Deg 130 g torkade aprikoser (130 g motsvarar 2 dl) 1 dl kallt vatten 160 g vetemjöl (160 g motsvarar 2,7 dl) 40 g rågsikt (40 g motsvarar 3/4 dl) 100 g rågsurdeg (100 g motsvarar 1 dl) 10 g jäst 5 g salt (5 g motsvarar 3/4 tsk) 130 g rostade pumpakärnor (130 g motsvarar 2 1/2 dl) 130 g russin (130 g motsvarar 2 dl) smör till formen ev pumpakärnor att strö över Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10
Ta isär försiktigt och slå in i folie eller lägg i en burk med bakplåtspapper mellan. Ett tips är att trycka ut degen med ett till bakplåtspapper över smeten så fastnar den inte i händerna
Blanda filmjölken med bikarbonaten och rör ner i de torra ingredienserna med brödsirapen. Väg upp mjölerna i en bunke och blanda i nötterna, kärnorna, torkade aprikoser och tranbär
kakaonibs, råtorkadekokosflagor, färska blåbär. Kokos väcker också ljuva barndomsminnen, så det pytsade jag också i min smoothiebowl, både i form av kokosvatten, kokosoljaoch råa torkadekokosflagor
Bred chokladen på kexen och toppa med nötter och frukt. Bryt chokladen i bitar och smält den i en skål i ett vattenbad eller försiktigt i mikrovågugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.