Mamma lagade dem alltid på sitt eget sätt med riven lök i smeten vilket jag har fortsatt med. Jag har tidigare testat att göra på rättika och det var också gott men frågan är om inte majrovan var ännu bättre tack vare att den är mildare i smaken
Lägg upp råbiffenpå brödet och garnera med små pärlor av dillolja, chipsen och vattenkrassen. Mixa dillen tillsammans med olja i en mixer, sila sedan av
Häll på oljan, först droppvis och sedan i en fin stråle under kraftig vispning med elvisp. Lite kapris att dekorera med och gärna en extra klick Dijonsenap
Forma till små biffar och stek dem påmedelvärme i smör i några minuter på båda sidor. Shape into small patties and fry them on medium-heat in butter for a few minutes on both sides
Lägg upp råbiffenpå brödet och garnera med små pärlor av dillolja, chipsen och vattenkrassen. Mixa dillen tillsammans med olja i en mixer, sila sedan av
Bland annat en råbiffpå tonfisk och kapris, serverad på en sallad. Forma tre biffar, servera på en sallad med citronklyftor och varför inte strö lite kapris på topp
Man fick med en folder med förvaringsburken på följande dippar som ska vara goda till snacksen. Den ena var med smak av vitlök och örter och den andra med fröer och salt
Lägg upp råbiffenpå brödet och garnera med små pärlor av dillolja, chipsen och vattenkrassen. Mixa dillen tillsammans med olja i en mixer, sila sedan av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.