Men ska försöka hinna göra en efterrätt också. Och det är svårt att låta bli glädjas åt sådan glädje. Hehe, något Mello-fan är jag inte, men vinnaren - som ätit lågkolhydratskost och gått ner 15 kg - blev i alla fall omåttligt glad
Efter en veckas tryckkokande kan jag konstatera att vad man än slänger i den fatastiska tingesten resulterar det i en vällagad, välsmakande och väldoftande maträtt
Åh, jag fick till en sådan fantastiskt god maträtt igår. En väldigt kryddig och smakrik rätt som passade otroligt bra med ölet Innis & Gunn Irish whiskey finish, en stout som jag fick hem för provning
Jag hittade på denna rätt för att bli av med den inlagda sillen som inte åts upp i påskas. Rätten blir som ett mellanting mellan fiskpudding och Janssons frestelse kan man säga
instagram 100kitchenstories. Hur mycket jag än tycker om att äta så rent, naturligt, ekologiskt och, framförallt, sockerfritt som möjligt, så är jag väldigt noga med att denna hälsosamma livsstil inte ska kontrollera mig
Men först ska jag ta vara på den här dagen och det börjar jag med genom att ge er inspiration till en vegetarisk maträtt, nämligen en Shepherds veg pie, som dessutom är enligt lchf
Tja, kanske inte alla rätter. Däremot detta receptet kommer vara helt rätt för en lång tid framöver. Kolla in denna gamla 3-rätters Mia presenterade. Låt marinaden koka upp under omrörning och sjuda ca 3 minuter. Blanda grönsakerna med dressingen och låt marinera i 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.