Fyllning. Skala och hacka räkorna. Mosa avokadon. Hacka äggen. Blanda räkor, avokado, ägg, dill, majonnäs, crème fraiche och smaka av med salt, peppar och citronsaft
250 g kavring 100 g smör. 300 g färskost 2 dl crème fraiche 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 4 tsk pressad citron 1 st liten röd lök 500 g räkor ca 1 dl hackad dill
Läste senaste Allt om mat och hittade Sanna Nielsens recept på räktårta. Så skulle vi bjuda Loves gudföräldrar med familj på fika eftersom Love fyllt år och då blev det den här
Blanda avrunnen tonfisk med ägg, majonnäs och keso. Smaka av med salt, svartpeppar och kajennpeppar. Fördela fyllningen på två av bottnarna och lägg samman
I morgon är det Midsommarafton go´vänner och jag hoppas att solen ska skina på er och att ni är pigga och kuranta så att ni kan svänga runt i midsommardansen
salt & peppar. 4 gelatinblad salt & peppar. Inför midsommar dök det upp flera olika varianter på cheesecakes med räkor, och några med lax, i mitt bloggflöde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.