Räkpaj
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6-8 portioner
  • 1 kg räkor med skal
  • / 2 hårdkokta ägg
  • 10 cm purjolök
  • / 25 g smör
  • 1 dl vetemjöl
  • / 3 dl mjölk
  • / 1 dl vispgrädde
  • / 1 fiskbuljongtärning
  • / 0,5 dl torrt vitt vin
  • / 1 tsk vit balsamvinäger
  • / 2 msk finhackad dill
  • / 1 tsk torkad dragon
  • / 1 krm cayennepeppar
  • / 2 ägg Pajdeg
  • 150 g smör
  • / 3 dl vetemjöl
  • / 1 msk kallt vatten
  • / 1 msk ch

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.