Servera med färska bär eller som jag Önsos sockerfria jordgubbssylt. 4 portioner200g vispgrädde0,5tsk vaniljpulvet2msk sukrin flor150g kesoVispa grädden hårt, så hårt du kan utan att den blir gul
Strimla kycklingen och stek med lite salt och peppar. Det här är en jättegod rätt och verkligen ett jättesmart tips på hur man kan laga till en god kycklingwok
Jag har ju varit hemma i början på den här veckan med sjuka barn vilket gjort att helt plötsligt så har man lite mer tid till att hinna andra saker på vardagen, jag menar under tiden som barnen vilar kan man passa på att göra annat
Lägg de i en stor kastrull tillsammans med mjölk, grädde, lök, pressad vitlök och salt. Potatisgratäng är nog det bästa tillbehöret jag vet till en bit kött
Vi är ju stora fans av Nigellas risotto och har kockat till den ett flertal gånger så när vi såg Jamie Oliver på tv göra tre nya varianter i söndags, så var vi inte sena med att prova på en av dom
Det är så gott med ris ala Malta. Man kan även fylla på med lite socker för den goda smaken skull. Vispa grädden, blanda med det kokta kalla riset, vaniljsocker och socker
Blötlägg lergrytan i kallt vatten ca 30 minuter, putsa köttet, blanda alla kryddor i en kopp och strö hälften över köttet, sätt köttet i lergrytan och strö resten av kryddorna över, skiva löken och vitlöksklyftorna och lägg dem på köttet, klicka ut smöret på köttet
150 g rumsvarmt smör1 dl havregryn1 msk kallt vattenRågsiktBlanda allt till smidig deg , börga med 2 dl mjöl o ta i lite mer till fin deg, ställ in 30 min i kylen. 2 ägg1 dl mjölk½ pkt keso (stort pkt)150 g riven ost75 g riven ädel ost, den du gillar, vi hade kvibille ädel
Jag gjorde grunden av tårtan kvällen innan den skulle ätas för att låta den suga åt sig av de olika lagren för att sedan dekorera den dagen efter med fräscha tillbehör till toppningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.