Quesadillas är ett riktigt bra påfund. Man bara lägger i det man tycker om och fyller på med lite ost av något slag, steker eller grillar tortillan och moffar därefter i sig härligheten
4 200 g färskost 8 små mjuka tortillabröd 100 g salami i skivor 2 skivade tomater 2 msk dijonsenap Till servering cocktailkapris oliver Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Italiensk salamimed peppar, Körsbärstomater och Brieost…. Pajen serverades till en blandsallad med balsamicodressing samt en röra på creme fraiche och örter
Rör samman philadelphiaost med riven ost, räkor och majs. Bred oströran över två vetetortillor, lämna ca 1 cm från kanten fri och täck med de andra tortillorna. 500 g räkor med skal
Lägg på varm stekpanna och fyll på med massa ingredienser. Krydda generöst med taco mixen. Lägg på andra tortilla och stek på båda sidorna i ca 3 minuter på medium värme
På med riven ost och lägg på ett bröd som lock. Servera med sallad, sås och gärna avokado. Fest på rest. Supersmidig lunch att göra när man har tacorester från fredagsmyset
Quesadillas är ett väldigt bra påfund och inte minst användningsområde för överblivna tortillabröd. Några fick det bli med kalkonbacon och lightost, och vanlig bacon och vanlig ost i de andra
Förutom vår standard quiche lorraine, som Axel prompt ska ha, så bjöds det också på en paj fylld med brieost, salami och tomater hämtat från bloggen Matplatsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.