Hemgjorda punschpraliner. Påskägg fyllt av hemgjorda punschpraliner och hallontryffel. Punschpraliner. Punschpraliner går ju att köpa i första bästa livsmedelsbutik, varför då lägga tid och energi på att göra egna
) Han råkar gilla alla de sötaste sötsaker som finns som nougat, punschpraliner, marsipanbröd och allt annat som jag själv kallar ettersött, så sött det bara kan bli
Jag har garnerat med maltesers men tycker man inte om dem går det naturligtvis bra att garnera med egna favoriter - kanske non-stop, polly, kolasvampar, chokladgrodor, punschpraliner, ja, använd fantasin
Prova själv om du vågar - och förvissa dig om att punschpralinerna du använder är mjölkfria. PUNSCHPRALINGLASS1 dl hackade punschpraliner300 ml Soyatoo-grädde (tetraförpackning)350 ml sojamjölk½ dl farinsocker½ msk vaniljsocker2 krm arrakessensBlanda ihop alltsammans och kör i glassmaskin
Smält smöret och låt svalna. Vispa ner ägg och mjölk i smöret. Blanda mjöl, socker, vaniljsocker och bakpulver och vänd försiktigt ner i smörblandningen
Låt punschpralinerna stå i frysen i 30 minuter. 1. Mixa havregrynen till ett fint mjöl och blanda det med socker, kakao, rumsvarmt smör, kaffe och punsch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.