Sedan blev det pulledpork fast in the carribbean-style. Jag langade på en fläskkarrébit i järngrytan på spisen i stället (fick ett recept på pulledpork av en kompis för några helger sedan som jag manipulerat lite, jag brukar ju göra pulledpork korean-style) och lät den puttra i sex timmar
men för att variera oss lite bjöd vi på en variant på taco, pulledporkmexican style. Pulledpork. Pulledpork är alla tiders att laga till många, sköter det sig självt i ugnen så man istället kan umgås med gästerna
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. En dragen gris. Det låter väl som ett spännande söndagsrecept, men det skapar samtidigt onekligen en massa frågor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.