Nu till middagen som blev pulledporkmedcoleslaw. Pulledpork och coleslaw. Pulledpork. Coleslaw. en bit fläskkarré som kryddas med valfri krydda ( jag använde kycklingkrydda och vitlök) häll vatten så det täcker halva biten, på med lock och in i ugnen på 150 grader i minst 4timmar beroende på storlek
PulledPork är långkokt fläskkött som med tiden blir mycket mjukt, mört och smakrikt. Det blev sesampanerade sötpotatis-pommes och coleslaw, grillat bröd med olivolja och flingsalt, samt grillad sparris med vitlök, solrosfrön och flingsalt MÖMS
Igår blev det en av våra favoriträtter här hemma till middag - Pulledpork. Tycker dom blir så himla fina med sin gula färg och ett plus är att det blir glutenfritt
Servera gärna medhemmagjorda hamburgerbröd (recept nedan), coleslaw, bbq-sås och färsk koriander. Det finfina med ett slow cooker är dock att man lägger i alla ingredienser och sätter på den, sen kan man handla, åka skridskor eller gå på kalas medan middagen tillagar sig själv
Servera tex som vi gjorde i tortillabröd medcoleslaw och andra grönsaker. Jag gjorde ju pulledpork för ett tag sedan fast då med köpebarbequesås men denna gången så gjorde jag min egen sås istället
Idag har vi äntligen gett oss på att göra Pulledpork. With these extended times at low temperatures, the meat becomes tender enough that it can be "pulled", or easily broken into individual pieces
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.