Hittade det här receptetpåbloggenKryddburken och vi föll för det som furor direkt. Det krävs väldigt lite arbete, steken sköter sig så gott som helt själv och du behöver varken stektermometer eller hålla koll på nån temperatur
Det har cirkulerat runt en del receptpåpulled pork i matbloggsvärldenmen jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Receptet jag utgick från hittade jag påbloggenSmaskens. God mat, promenad i Göteborgs bästa väder (regn) och sedan gofika innan vi tog den långsamma spårvagnengenom stan hem i fredagsrusningen
Idag lagade jag pulled pork till middag igen (detta var nog tredje eller fjärde gången. Dennagången testade jag med skinkstek istället för fläskkarré och det blev verkligen så gott - om inte godare
Och till maten öppnade vi ett gott rött vin som vänta några år på att få komma upp ur källaren…. Nu får man, helt utan att få dåligt samvete, krypa in i stugan, upp i soffan, på med ullstrumporna, dricka kryddiga teer, mustigt vin och laga mat i gryta
Att plocka ut picnicbogen ur frysen, och bestämma att den skulle förvandlas tikl pulled pork, det var en både praktisk och trevlig lösning på problemet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.