Pulledpork med äppleochchili. Pulledpork är ju ett stycke kött man tillagar läääänge i ugnen och sedan drar man isär det med gafflar och äter lite hur man vill
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulledpork förra hösten har det blivit några gånger till - med liteolikakryddningar
Pulledpork med äppleochchili. Pulledpork är ju väldigtsmidigt att det – det klarar sig självt länge i ugnen och köttet blir så mört att det faller isär sådär riktigtsmaskigt…
* 1,5 kg grytstek och helst från gräsbetat djur för bästa näringsinnehåll. * 5 vitlöksklyftor. * 2 gröna äpplen. * 2 tsk röktpaprikapulver (Santa Maria har). * ev 1 dl rött vin alt mer köttbuljong. * 1/2 tamarisoja
Ochpulledpork har varit trendmaten framför andra ett bra tag nu, så det är väl på tiden att även jag hakar på och delar med mig av minvariant - innan det är helt ute
Riväpple, lök och hacka katrinplommonenoch lägg i en smord form. Pulledpork. Krossa alla hela kryddor i en mortel och blanda med muscovadosugar och de malda kryddorna till en rub
Trots pulledpork-vågen som drog in förra året har vi fortfarande inte provat på att laga det själv så vi tänkte att nu var det dags även för oss att dra en gris
Guacamole och gott bröd är också ett måste för att få till goda pulledporksliders. Jag har varit sugen på pulledporki en evighet, så valet av rätt var enkelt
Grovmald senap, äppleoch purjolök ger en smak som passar lika bra till en god, grillad korv som tillvarmrökt lax - eller då, som i vårt fall, röktmakrill
Häll barbequesås ochvin över köttet. pommes frites. Skala och hacka lök. När köttet är klart, dra isär det i grytan och servera med pommes frites, grönsallad och en klickvitlöksdressing
Servera i hamburgerbröd eller tortillabröd med någon god yoghurtdressing (hackat äppleoch senap eller limesaftoch -skal), mera Texas Longhorn Steak Sauce, skivad rödlök, tomatskivoroch salladsblad av någon knaprig typ
Hur länge har man inte läst om pulledpork på alla matbloggar. Här hemma har vifiratlite lagom och jag har också hunnitförbi hos min egen pappa på en snabb visit
Pulledporkigen. Den här gången på tjocka revben som först fått träffa en riktigt het panna i någon minut för att sedan förpassas i en vakuumpåse med kryddblandningen Smokey Sally (Mill & Mortar) och en relativt slät tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.