Pulled Beef på oxsvans med indiska kryddor i Crock-Pot
Birgitta Höglunds Paleo
Birgitta Höglunds Paleo
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl kokosolja
  • Havssalt
  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 dl grov
  • krossade valnötter
  • 1 dl färsk ingefära i små bitar
  • ½ dl mango chutney
  • 1 finhackad gul lök
  • 3 finrivna vitlöksklyftor
  • 2 msk små
  • 2 msk gröna kardemummakapslar
  • 1-2 msk garam masala
  • 1 msk curry
  • 1 msk mald koriander
  • 1 msk gurkmeja
  • 1 msk kanel
  • 1 msk havssalt
  • 1-2 tsk spiskummin
  • 1-2 krm cayennepeppar
  • 1 pressad citron
  • 8-10 timmar
  • 4-6 timmar
  • 150 º ca

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.