pitabröd. Förvara i burk med lock. Gårdagens mat kom från den listan, nämligenpulled pork. Däremot valde jag tillslutinte pork utan beef, nötbog för att vara mer exakt
Pulledbeef är samma sak som pulled pork men med nötkött istället för fläskkött. Man tar två gafflar och drar isär allt kött och sedan kan man äta det exempelvis som jag gjorde med sallad och kebabsås
Gnidin köttet både på ovan- och nedansidanmedmarinaden och lägg i en ungssäker form. Man har ju hört talas om Pulled Pork från amerika, men hade nötkött på frysen så gjorde det istället och det blev superbra
Ursprungligen hade vii en hel chili, det blev gott men rätt starkt tyckte vi vuxna, alldeles för starkt tyckte Freja, därför har vi justerat till en halv chilii receptet, men ni vet ju med er själva hur nivill ha det
Köttet åt viipitabrödmed sallad, lök och tomat och toppade medlite kebabsås eller vitlökscreme. Mikael uttryckte att detta var minsann det godaste kött han någonsinätit och jag kan faktsikt bara hålla med, så himla mört och saftigt
Servera tortillabrödenmed en fyllning av pulledbeef, guacamole, hackad rödlök, sallad och ev någon salsa (jag använder en äppelsalsa från Kiviksmusteri)
Pitabrödmedpulled lamb & sallad. Fyll de rostade bröden medpulled lamb och sallad. Med fetaosten, gurkan, löken, tomaten (likt en grekisk sallad) och pitabrödet håller jag mig kvar i Grekland ett tag till
Gott och enkelt med långkok – den gången fick det blipulledbeef. Jag använder iprincip samma ingredienser som tillpulled pork, receptet hittar du här, det går att varierai det oändliga, så ta dom smaker du tycker om
Det bästa medpulledbeef är att man kan äta det med massor av olika goda tillbehör. Förra helgen gjorde vi det och åt tillsammansmed cole slaw, avokadoröra, grönsaker och paleobröd
Dra sedan isär köttet med gaffel. Lägg köttet i en gjutjärnsgryta. Ät förrätten med händerna. Skala gurkan och dela den i två delar, gröp ur den med en sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.