Pulled beef, en långdragen oxe!
Kryddburken.se
Kryddburken.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 00 till ca 17:30 på ynka 100 grader När man långsteker kött på så låg temperatur blir köttet så mört att det bara faller isär och är så otroligt saftigt så det är svårt att beskriva. Det är den enklaste rätt man kan laga, sköter sig helt sjäv trots att det tar några timmar, men köttet behöver inte kollas eller vändas, eller penslas! Vad man ska ha köttet till är bara fantasin som kan sätta stopp för. En god sallad, massa lök, en het salsa, lite pommes?! I pitabröd, serverat som kebab. Eller en fylld baguette med lite lite krispiga grönsaker. Till ris, pasta, potatismos, ja allt funkar! Och det är så tokgott så har ni inte provat innan så råder jag er att göra det. Antingen ”Pulled pork”, eller som här ”Pulled beed”!
  • 4 port Det här behöver du :
  • 600 gram nötbog
  • Kryddblandning
  • 1 dl rapsolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 3 finrivna vitlöksklyftor
  • 3 msk American steakhouse seasoning *
  • 2 msk D´Elidas chilisås
  • 1 msk tomatpuré

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.