Publikfriande chokladtårta med fudgeglasyr
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 175 g mjukt smör
  • 100 g choklad, fint hackad
  • 200 g vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 100 g mald mandel
  • 275 g mörkt muscovadosocker
  • 1 tsk vaniljessens (eller -pulver)
  • 3 ägg, lätt uppvispade
  • 1/2 dl filmjölk
  • 90 g choklad, i bitar
  • 40 g mjuk smör, i kuber
  • 1 msk ljus sirap
  • 2 msk mörkt muscovadosocker
  • 1 1/2 dl vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.