Provencalsk nötfärsgratäng med tomat och parmesan
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g Penne
  • 500 g Köttfärs - Nöt
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.5 st Purjolök
  • 2 msk Olivolja
  • 0.5 st Chilipeppar Färsk
  • 1.5 tsk Oregano - torkad
  • 1.5 tsk Timjan - torkad
  • 1 msk Paprikakrydda
  • 1.5 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 2 dl Vispgrädde
  • 200 g Vanliga Tomater
  • 75 g Parmesanost
  • 1.5 tsk Oregano - torkad
  • 225 g Haricot Verts
  • 0.5 st Gurka
  • 0.5 st Rödlök
  • 1 tsk Olivolja
  • 1 tsk Vinäger
  • 1 st Aluminiumfolie

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.