16 december
2014, 19:53Proteinbröd har ju funnits ett tag, men idag hittade jag ett nytt protein- bröd; protein-toast.Inte glutenfritt, och 11,4 g kolhydrater per 100 g, och ganska gott.
Toast Skagen. Serveras på smörstekta toastskivor toppade med en riklig klick löjrom. Det här receptet på skagenröra är Per Morbergs och är helt fantastiskt
Måndag och precis som förra veckan har jag grym träningsvärk i benen. Denna gång är det dock inte glute bridge-övningen jag visade förra veckan utan denna
Tacokvällar är en uppskattad standard i de flesta svenska hushåll. Det är faktiskt så att Svenskar, tillsammans med norrmän äter mest tex-mex mat i hela Europa
Att göra själv sina proteinbollar eller -bars är roligt och billigare än att köpa från affären. Jag har sedan jag köpte vitafiberpulver gjord mina egna proteinbarer och det är roligt att testa olika smaksättningar
Blanda lax, lök, dill, kapris och majonnäs till en smet. (Om du inte gjort majonnäsen själv använd då Hellmanns eller annan majonnäs gjord med vinäger, inte ättika)
Så här gör jag min Toast Skagen. Har du ätit en supergod Toast Skagen på restaurang, såfall vilken. Toast Skagen en klassisk svensk förrätt som kom till på 50-talet av Tore Wretman och faktiskt en av de vanligaste förrätterna som serveras har jag hört
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.