Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter. Skölj och skiva purjolök och löken och bryn det tillsammans med kasslern och champinjoner tills löken mjuknat något
Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris och sallad Tips. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Häll upp chips i en skål och sleva upp röran med chipsen. Alltet sveps upp med krispiga chips. Löjrom, rödlök och dill på en bädd av vispad creme fraiche och gräddfil
Vi började med Fish´n Chips i fredags och jag gjorde allt från grunden. Jag köpte kolja i fiskbilen, vilket gubben rekommenderade när jag sa att jag skulle laga fish´n chips
Tag bort stjälkarna från Grönkålen och lossa bladen försiktigt. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt, ringla lite olja över, lägg grönkålen på plåten rör om försiktigt och strö lite flingsalt över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.