Smält chokladen (ej den tilltoppingen) och blanda ner i bunken tillsammansmedövrigaingredienser. Rosta mandlar, pumpafrön och solrosfrön i en stekpanna tills de fått lite färg
Dagens recept på LCHF-Pizzaingårimitt arbete med receptskapande och meny till Restaurang Primaten, ett riktigtroligt tankejobb som jag pysslat med under vintern
Jag hittade på ett nytt godis på Paleo-visimitt arbete med recept till Restaurang PriMaten. Stenålderskost är ju naturligtmjölkfri, annars finns många likhetermedLCHF-kosten
På senare år har jag också haft en liknandekonsultfunktion på Lars Fahléns LCHF/Paleo-restaurangPriMateni Uppsala, ett väldigtroligt och stimulerande jobb
Har lite mycket att göra just nu, så inlägget om jobbet med Restaurang Primaten får vänta ett tag. Den här gången är det en snabblagad Micro-omelette, perfekt att ta till om Du till exempel inte har tillgångtillspis på jobbet
Jag är ju där inblandad som receptkonsult till hans Restaurang Primaten, som öppnar iapril. En riktigt hedersam uppgift att få vara med och utforma matsedel till hans LCHF/Paleo-restaurang, jag är glad att Lars hittademig och mina recept via bloggen
Vad är det då jag gillarmedPrimatens pulled pork. Sist jag skrev om pulled pork så beklagade jag mig över omöjligheten att hitta ett recept som är lika gott som den Pulled Pork man kan köpa på Primateni Uppsala
Först blir det ett besök i Uppsala och Restaurang Primaten. Varmrökt Sidfläsk, Sill, Ansjovis, KRAV-märkt Kalle’s Kaviar, Ost och Lax fick då följa medipackningen
Dagens recept på min egen, som vanligt helt betalningsfria blogg, är några av de rätter som jag och Lars Fahlén lagade nu i veckan införöppningen av hans Restaurang priMateni Uppsala
Jag varvar mellan Mezza Gurme och Bergamot, båda har väldigt bra Wi-Fi, trevlig personal och miljö, gott te och kaffe och det viktigaste av allt för mig, sköna fåtöljer att sittai
se och till Restaurang priMaten har tagit mycket av mindatortidivinter. Ska bli skönt medlite semester nu, december har varitminst sagt intensiv för min del
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.