Servera med koktpotatisoch lingonsylt. Grytan är klar när potatisenkokt färdigt. Jag kan tipsa om att kantarell-champinjonsoppan är kanon att använda när man gör potatisgratäng, och massor med olika förska örter, jag brukar ta ganska mycket grädde och lite mjölk, kan inte säga hur mycket det ger sig
Köttbullar kan verkligen göras på många olika sätt, och alla har nog sin egen lilla touch – någon rör ut ströbrödet i lite buljong, någon annan har i en gnutta vitlök, en tredje använder inga ägg utan ersätter med potatismjöl… Jag brukar oftast göra köttbullsmeten på havregryn (glutenfritt), men ibland då jag har koktpotatis över så gör jag denna delikatessvariant
Som tillbehör hade jag koktpotatisoch ärtor, voila. Vääääldigt enkel rätt MEN jag föredrar absolut stekt fisk då den kokta har en tendens att bli alldeles för osalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.